Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.SPØRGSMÅL RING TILL OS NU:+45 58 10 88 88

Saturday, May 25, 2024

Hvorfor vælge os?

Hvorfor handle hos Plissegardiner.dk?

Plissegardiner er oftest det korrekte valg indenfor moderne indretning, dette skyldes at plissegardinet indeholder en lang række effektive funktioner som kan anvendes både i forhold til at mindske lysindfald mens også som en aktiv del af interiørdesignet i dit hjem.

 

Tekstilen

Tekstilen som anvendes til plissegardinerne fra plissegardiner.dk er særligt udvalg, da netop disse tekstiler har den gode kvalitet og luksuriøse look som man ønsker når man skal investere i sit hjem. Ved at vælge et af vores plissegardiner sikrer du dig at du får netop den kvalitet som er nødvendig når man køber et produkt som skal anvendes så ofte som solafskærmning i hjemmet.

Farverne som ligger i tekstilvalget vil typisk passe til de fleste situationer, dog kan man ved at vælge en neutral tekstilfarve altid være sikker på at opnå en afslappende følelse i rummet, hvorimod at farverne som skiller sig mere ud fra mængden vil give rummet et personligt præg som kan give netop den gnist som er nødvendig for at rummet bliver det man efterspørger.

 

Materialerne

De dele/elementer som indgår i vores plissegardiner er ligeledes udvalgt grundet deres stærke funktioner og egenskaber. Dette betyder at du altid kan være sikker på at modtage et gardin som er på højeste niveau af markedet.

 

Produktion

Produktionen af gardinerne foregår hos vores danske samarbejdspartner, Decolux New Line, som vi igennem mange år har opnået et stærkt samarbejde med. Produktionen foregår i nærheden af Herning, da vi altid vægter højt at vore produkter produceres indenfor de danske grænser, da vi derigennem kan minimere produktions og leveringstiden til det kortest muligt.

 

Levering

Som nævnt ovenfor bliver gardinerne produceret hos vores danske samarbejdspartner og dette betyder at vi kan minimere leveringstiden væsentligt. Vi anvender fragtfirmaet GLS til at fragte vores produkter ud til dig, og med GLS vil det typisk være fra hverdag til hverdag, og dermed vil du kunne modtage dine produkter allerede dagen efter at de er færdige i produktionen.

Top