Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.SPØRGSMÅL RING TILL OS NU:+45 58 10 88 88

Friday, June 14, 2024

About Us

Learn more about us and our company

 Om os

Nuværende status:

  • Meget tilfreds
  • Tilfreds
  • Neutral
  • Utilfreds
  • Meget utilfreds
 

 

Plissegardiner.dk er en dansk webshop som udelukkende forhandler plissegardiner af forskellige varianter. Vi har gennem årene specialiseret os i netop denne type gardin, og gør at vi gennem et stort udvalg af tekstiler kan tilbyde lige netop det gardin som du står og mangler. Vi tror på at det er vigtigt at man er god til det man gør, og det ved vi at vi er indenfor plissegardiner. Dette bakkes ligeledes op af vores tilfredshedsundersøgelse som du kan se uddrag af til højre.

Vi tror på at man gennem god kundeservice, med tilhørende god hjælp og servicering kan tilbyde premium plissegardiner til den kvalitetsbevidste kunde. Vores tekstiler, er som tidligere nævnt, nøje udvalgt til at indgå i netop vores udvalg, lig dertil at vi ligeledes er meget kritiske omkring den øvrige del af materialerne som der anvendes. Disse faktorer giver i sidste ende netop det kvalitetsplissegardin som du står og mangler til dit hjem.

 

Hvorfor vælge os

  • Hos os er kvaliteten alt afgørende, vi udvælger de bedste tekstiler og materialer således at vi kan levere premium-produkter til danske kunder.
  • Vores danske produktion, beliggende nær Herning, sikrer at dine gardiner altid leveres hurtigst muligt.
  • Vi stiller skarpe krav til os selv, således at vi altid yder maksimalt.

 

Support så det passer til dig


Hos Plissegardiner.dk tilbyder vi i øjeblikket support over email, telefon og kontaktformularen.

- Emailen, hvor du er meget velkommen til at vedhæfte billeder af udfordringen, vil blive besvaret hurtigst muligt på hverdage

- Telefonen, hvor du er meget velkommen til at ringe til os, er åbne på hverdage mellem 9.00 og 17.00

- Kontaktformularen, som du også er velkommen til at anvende, vil blive besvaret hurtigst muligt.

Vores erfaring - Din glæde


Vi har gennem mange års arbejde indenfor boligindretningsbranchen, heriblandt solafskærmningsprodukter, opnået en stor erfaring indenfor netop plissegardiner. Vi ved hvor vigtigt det er at have plissegardiner som er af højeste kvalitet i sit hjem, da det er et produkt som man benytter på daglig basis.

Netop det vigtige i at man ved at man skal anvende produktet så ofte, gør at man altid bør have et kvalitetsprodukt, og det er netop der at vores erfaring bliver din glæde.

Farverne er vigtige


Vi har udvalgt de tilgængelige farver på webshoppen, som er sluppet gennem vores nåleøjne efter kvalitetstestningen, således at du har de bedste farver på markedet at vælge i blandt.

Det er forskelligt fra rum til rum hvilken farve på tekstilen som vil være det bedste for dig, dog kan du altid være sikker på at at netop de farver vi tilbyder på vores hjemmeside typisk vil kunne fungere i mange rum da kvaliteten af disse er så høj.

Premium kvalitet til dig


For at sikre at din bestilling lever op til den høje kvalitet som vi tilbyder, har vi gennem flere tests fundet frem til netop hvilke materialer og tekstiler som vil give den højeste kvalitet.

Vi har, gennem fokus på bl.a. holdbarhed og udtryk, gennemgået hver enkelt af de komponenter som indgår i vores produktionen, således at der ingen svage led er i plissegardinet..

Personalisering


Ved at tilbyde forskellige farver af skinner, beslag og tekstiler giver vi dig som kunde et vælg af muligheder for at personalisere gardinet, således at det passer nøjagtigt til dit hjem. Dermed undgår du også at naboen har et gardin fuldstændig magen til.

Hvis man har mod på at give sit hjem et lækkert designudtryk så kan det anbefales at forsøge at blande skinnefarven og tekstilfarven. Foreksempel kan man ved at vælge en mørkeblå tekstil kombinerer det med en hvid skinne og derigennem skabe et unikt udtryk.

 

Top